“Véradás” rajzpályázat gyermekek részére

Budapest, 2004. december 8., szerda (OTS-Cégvonal) – Az Országos Vérellátó Szolgálat rajzpályázatot ír ki 4-14 éves gyermekek részére “Véradás” címmel.

A pályázat célja:

A jövő generációinak figyelmét felhívni – már gyermekkorban – a véradásra, annak értékére, fontosságára. Az OVSZ olyan pályamunkákat vár, amelyeken a gyermekek vérrel, véradással kapcsolatos saját, esetleg szülők által elmesélt, vagy mellettük átélt élményeiket örökítik meg. Az alkotás témája lehet továbbá a véradás fontossága.

Pályázati tudnivalók:

A pályázaton minden 4-14 év közötti gyermek részt vehet. Egy pályázó maximum két pályamunkát nyújthat be. Technikai megkötés nincs – bármilyen eszközzel lehet dolgozni. Pályaműveket A4-es, A3-as méretben fogadunk el.

A rajzok beérkezési határideje: 2005. március 01.

Az alkotásokhoz mellékelni kell: a pályázó nevét, elérhetőségét, születési idejét, a pályamű címét, témáját és szüleinek elérhetőségét.

A pályázati feltételek hiánya esetén, a pályázat érvénytelen. Pályaművet vissza nem küldünk.

A pályázatokat postán az alábbi címre kell beküldeni: Országos Vérellátó Szolgálat, Kommunikáció “Véradás” gyermekrajzpályázat 1113 Budapest, Karolina út 19-21. (Levélcím: 1518 Budapest, Pf.: 44.)

Elbírálás:

A pályázatokat az OVSZ Főigazgatói Tanácsa három korcsoportban bírálja el: óvodások, alsó, valamint felső tagozatosok.

Díjazás:

Az OVSZ Főigazgatói Tanácsa, az általa eredményesnek tartott pályázatokat nyereményekkel jutalmazza: játékok, képzőművészeti albumok, marcipános édességcsomag, könyvutalvány.

A nyertes rajzokat több helyen is kiállítjuk, így a kis képzőművészek alkotásait ország-világ megcsodálhatja.

A zsűri fenntartja magának a jogot, hogy díjat visszatartson, vagy megosszon. Az eredményeket 2005. május 29-én Gyermeknapon tesszük közzé, és adjuk át a díjakat. A zsűri tagjainak hozzátartozói a pályázaton nem vehetnek részt.

Pályázati információk:

A pályázatokkal kapcsolatosan további információkat kaphatnak dr. Buday-Sántha Andreától, az OVSZ kommunikációs vezetőjétől (06/1/372-4435).

Dr. Miskovits Eszter

főigazgató

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.