Média a véradásért – Pályázat a véradás, a vérellátás népszerűsítésére

Budapest, 2005. január 17., hétfő (OTS-Cégvonal) – Közeledik a határidő Pályázz, ne késlekedj Az Országos Vérellátó Szolgálat várja Sajtópályázatára az alkotásokat, melyeknek beérkezési határideje 2005. február 15. A részletes kiírás az alábbiakban olvasható.

Az Országos Vérellátó Szolgálat műfajilag és terjedelmileg kötetlen sajtópályázatot ír ki az írott és elektronikus sajtó munkatársai részére.

A pályázat célja:

Az Országos Vérellátó Szolgálat tevékenységének, működésének bemutatása, a vérellátásban dolgozó szakemberek és a véradók megjelenítése, a véradás inspirációinak és hátterének feltárása, a véradás feltételeinek ismertetése, a legújabb szűrési módszerek és tudományos ismeretek népszerűsítése.

Pályázati tudnivalók:

Pályázaton részt vehetnek a 2004. február 01. – 2005. február 01. között megjelent vagy műsorra tűzött alkotások. Egy szerző legfeljebb két pályaművet nyújthat be. A pályázatok beérkezési határideje: 2005. február 15.

A pályázatokat – a pályázó nevét, elérhetőségét, a megjelent pályamű másolatát, megjelenésének idejét és igazolását, valamint elektronikus pályázat esetén a pályamű időtartamát feltüntetve – postán az alábbi címre kell benyújtani:

Országos Vérellátó Szolgálat

“Országos Sajtópályázat”

1113 Budapest, Karolina út 19-21.

(Levélcím: 1518 Budapest, Pf.: 44.)

Elbírálás:

A pályázatokat az OVSZ Főigazgatói Tanácsa bírálja el. Az értékelésnél figyelembe veszi: a pályázati cél megvalósulását, az adott téma összefüggésekben való bemutatását, valamint a közvéleményre gyakorolt hatását.

Írott sajtó díjazása:

I. díj: 100.000,-Ft

Elektronikus sajtó díjazása:

– Televízió

I. díj: 100.000,-Ft

– Rádió

I. díj: 100.000,-Ft

– Regionális sajtó (helyi – városi, megyei, regionális) díjazása:

I. díj: 100.000,-Ft

A zsűri fenntartja magának a jogot, hogy díjat visszatartson, vagy megosszon.

Az eredményeket 2005. márciusában, a Magyar Sajtó Napja alkalmából a PILVAX Kávéházban tesszük közzé, és adjuk át a díjakat.

A pályázatokkal kapcsolatosan további információkat kaphat Dr. Buday – Sántha Andreától, az OVSZ kommunikációs vezetőjétől (06/1/372-4435).

Dr. Miskovits Eszter

főigazgató

Adj vért és ments meg három életet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.