Teljesen kiégett egy vérszállító Budapesten

Villamossal ütközött és kigyulladt egy személyautó a budapesti BAH-csomópontban, a XI. kerületben péntek este, vezetőjét a helyszínen vizsgálják – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: egy a Móricz Zsigmond körtér felé tartó 17-es villamossal ütközött az autó, amelynek vezetőjét a mentők vizsgálják. A tűzoltók eloltották a kigyulladt autót – tette hozzá.

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta: a baleset miatt a 17-es és a 61-es villamos módosított útvonalon, a Krisztina körúton át közlekedik, nem érinti a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti megállókat. A kimaradó szakaszon pótlóbusszal lehet utazni – tették hozzá.

Információink alapján a villamosan nem sérült meg senki, a gépjármű sofőrjét azonban az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Kiégett egy vérszállító Budapesten, MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A kiégett vérszállító ugyanannak a cégnek a szolgálatában állt, amelynek egy másik vérszállító autója a tegnapi nap folyamán szenvedett balesetet Zuglóban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.