Vérszállítás privát rendelésre? – Igen!

Lehetséges-e, hogy tervezett vagy akut műtétünk ideje alatt egy gépjármű csak és kizárólag ezen műtét céljából készenlétben álljon a kórház udvarán? – Igen!

Sürgősségi ügyelet: +36 30 470 0911

Szolgáltatásunk bemutatását egy rövid kis anonimizált történettel kezdenénk; egy ködös és békés hajnalon furcsa hívás érkezett ügyeletünkre. Egy kedves úr volt a telefon másik végén, aki a létező legnagyobb higgadtsággal próbálta diszpécserünknek elmagyarázni, hogy feleségét akut, életet veszélyeztető állapot miatt azonnal meg kell műteni. Nem teljesen értette diszpécserünk miben is fog tudni segíteni, de kíváncsian várta a végkifejletet. Az úr elmesélte, hogy az orvos tájékoztatása alapján, ha kicsi is rá az esély, de megtörténhet, hogy vérre lesz szüksége a műtétre váró feleségének. Az úr rendkívül aggódó típus volt és nem szerette volna, ha akár egy percet is késlekedne az életmentő vér, ha úgy adódik, ezért megkérdezte a műtétet végző orvost, hogy – ha kifizeti – lehetséges-e, hogy egy gépjármű csak és kizárólag ezen műtét céljából készenlétben álljon a kórház udvarán? Az orvos beleegyezett, de tájékoztatta az urat, hogy a szállításokat nem a kórház végzi, hanem külső vállalkozást bízott meg ezzel, így a megszervezést az úrnak kell megoldania. Diszpécserünk kétkedve fogadta a történetet, de a kórházat felhívva megerősítést nyert, hogy nincs szó sem viccről, sem félreértésről, ennek megfelelően elfogadtuk a megbízást. Így történt hát, hogy társaságunk egyik autója a kórház parkolójában várta esetleges életmentő feladatát. Szerencsére a munkánkra végül nem volt szükség, de az aggódó férjnek nyújtottunk némi megnyugvást.

A fenti történet tanulságaként szűk körben elkezdtük promotálni a lehetőséget, és meglepetésünkre kínálatunk keresletre talált.

Szolgáltatásunk lényege tehát, hogy az Ön vagy Ön számára fontos ember tervezett vagy akár akut műtétje idejére is lehetősége van vérszállítás szolgáltatásunkat igénybe venni, amely megvalósulhat két módon:

  • megkülönböztető jelzéssel felszerelt gépjárművünk a kórházban várja feladatát a műtét teljes időtartama alatt – ez esetben készenléti díjat kell Önnek fizetnie
  • megkülönböztető jelzéssel felszerelt gépjárművünk nem a kórházban várja feladatát – ez esetben készenléti díjat nem, csak az esetleges szállítás díját kell Önnek megfizetnie

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a szolgáltatás igénybevételére csak és kizárólag akkor van lehetőség, ha a műtétért felelős orvos azt engedélyezte és a megrendelő ezt hitelt érdemlő módon tudja bizonyítani. Felhívjuk továbbá a tisztelt érdeklődök figyelmét arra, hogy az ilyen módon megrendelt szolgáltatás ellenértékét NEM a kórház finanszírozza, hanem a megrendelő fél.

Megrendeléshez és további információért hívja ügyeleti telefonszámunkat: +36 30 470 0911 vagy keresse koordinátorunkat a nikolett.csanyi@szbservices.eu címen.